VISITES GUIADES
15353
page-template-default,page,page-id-15353,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

VISITES GUIADES

CONJUNT RUPESTRE

El Conjunt Rupestre de la serra de Godall conforma el més complex i ben  conservat exemple d’Art Llevantí català. Les seves escenes amb estil narratiu, com la impressionant “La Llegenda més antiga de Catalunya”, ens apropen a la societat, la cultura i els rituals de les primeres societats post-paleolítiques. Formen part de la declaració de l’Art Llevantí com a Patrimoni Mundial.

+ INFO

HORARI VISITES GUIADES
– De dimarts a dissabtes a les 10, 12 i a les 17h. ( a l’estiu no recomanem la visita de les 12h.)
– Diumenges i festius a les 10 i a les 12h.
Es surt des dels baixos de l’Ermita de la Pietat, a 4km d’Ulldecona direcció Tortosa.
Per a reserves (temporada alta), trucar al 653 937 204 (leo)

IDIOMA: La visita de les 10 i 12h. serà en català i la de les 17h. en castellà. NB: Qualsevol canvi d’horari haurà d’estar consensuat pel guia.

CASTELL MEDIEVAL

El Castell Medieval d’Ulldecona, Bé Cultural d’Interés Nacional, és el símbol identitari del municipi per excel·lència. La seva situació estratègica permetia el control de les rutes interiors i representava el límit entre els regnes cristians i musulmans. Les seves restes arqueològiques ens permeten contemplar l’evolució històrica que va des de el s. VIII aC fins el s. XVI dC. Destaca però,  la Torre Rodona, l’Església de Santa Maria dels Àngels,  la Torre de l’Homenatge,.. entre d’altres vestigis.

+ INFO

HORARI GUIATGES
Dijous, Divendres i Dissabtes a les 10h.
El preu es 7€/pax. Però, si es complementa amb la visita al Museu Natural de les Oliveres Mil.lenàries de l’Arion (12h.) i el Conjunt Rupestre (17h.), el preu es 10€/pax tot.
Es surt des de l’Oficina de Turisme (Passeig Estació, 6).
No fa falta reservar.
Cadascú va amb el seu cotxe.
Més informació al 619 770 869 (Carme / Agustí)
IDIOMA: Dijous / Dissabte en català i  Divendres en castellà. Grups a partir de 5 pax pot reservar la visita en l’idioma que desitgi.

OLIVERES MIL·LENÀRIES

Una forma diferent d’apropar-te a aquestes veritables escultures vives que conformen un dels paisatges culturals/naturals mil·lenaris més singulars de tota la mediterrània. Visita 35 exemplars en 1ha entre elles la impressionant Farga 1, plantada l’any 314dC Deixa’t seduir per les formes, colors, aromes i sabors de la tradició mil·lenària.

+ INFO

HORARI GUIATGES
Dijous, Divendres i Dissabtes a les 12h.
El preu es 7€/pax. Però, si es complementa amb la visita al Castell Medieval  (10h.) i el Conjunt Rupestre (17h.), el preu es 10€/pax tot.
Es surt des de l’Oficina de Turisme (Passeig Estació, 6).
No fa falta reservar.
Cadascú va amb el seu cotxe.
Més informació al 619 770 869 (Carme / Agustí)
IDIOMA: Dijous / Dissabte en català i  Divendres en castellà. Grups a partir de 5 pax pot reservar la visita en l’idioma que desitgi.

OLEOTURISME AMB ESTRELLA

Producte pioner al nostre país que fusiona el Món de les Oliveres Mil·lenàries, – un dels paisatges culturals i naturals més singulars de la Mediterrania – i la seva evolució històrica, junt amb l’Oli Mil·lenari certificat i l’alta gastronomia creativa dels dos restaurants locals amb distinció Estrella Michelin: Les Moles i L’Antic Molí.
Què inclou? Explicació de les característiques d’elaboració d’un antic molí d’oli / Recorregut amb detall per la Via Augusta Romana / Visita completa de l’Arion; els dos arbres declarats monumentals per la Generalitat de Catalunya, en especial interés a la Farga I, l’olivera datada més antiga del món amb 1.704 anys  i explicació dels marges de pedra en sec i les seves construccions / Tast d’olis i exposició de productes elaborats amb aquest “or líquid” / Dinar a un dels retaurants amb Estrella Michelin.
Consultar preu a l’oficina de turisme, hi ha diverses tarifes.