Ulldecona va de Tapes
16546
post-template-default,single,single-post,postid-16546,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ulldecona va de Tapes

El passat 16 de maig, a la seu de l’Oficina de Turisme,  es va procedir al recompte de les butlletes emplenades al llarg de la Ruta de les Tapes de la Ulldecona va de Tapes d’enguany.  El recompte el vam realitzar els tres estudiants en pràctiques de l’IES Manel Sales i Ferré, la companya Virginia León que realitza formació DUAL i una servidora, responsable de l’OT Ullecona. Amb més de 900 butlletes emplenades correctament, la tapa que més va agradar i per tant, la tapa guanyadora de la edició d’enguay fou Xocola’t amb un 33’6%, en segon lloc fou La Cantonada amb un 13,5 % i en la tercera posició, Lo Paseo, amb un 12,9%.

Enguany, any de Quinquennals, just celebrem cinc anys d’una Ulldecona va de Tapes amb més participació que mai, ja que han estat 17 els establiments col·laboradors i un total de 10.000 les tapes les servides. Molt agraïts a tots i cadascun dels establiments pel seu compromís i treball i, com no, agraidíssims a tots els veïns/nes d’Ulldecona, Barris i pobles dels voltants per fer d’aquesta edició un èxit rotund.

A més, com ja ve sent habitual, també vam procedir al sorteig dels dos sopars de tapes per a dues persones entre tots els participants que van emplenar correctament les butlletes de la Ruta de les Tapes.  La primera agraciada fou Lina Cruzado guanyadora del sopar de tapes en aquest cas a l’establiment de la tapa guanyadora 2019, per tant a Xocola’t. I el segon premi fou per a Antonia Periche que podrà escollir sopar a l’establiment col·laborador que li vingue de gust.

I ja per finalitzar, aquest any vam  fer-hi un concurs d’Stories a Instagram on van quedar quatre finalistes que a través de les votacions per les Xarxes Socials d’Instagram i Facebook van escollir com la Storie de la falduda, Anna Elies.