Patrimonium 2019
16536
page-template-default,page,page-id-16536,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-20.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Propera activitat, dissabte 29 de juny, Berenar Històric a Les Ventalles! Preu 8€, inscripcions a Turisme Ulldecona 619770869 / turisme@ulldecona.cat

Comencem la 4a edició del cicle d’activitats PATRIMONIUM 2019. I un any més ho encetem convençuts/des de que el fet patrimonial, local en aquest cas, no pot quedar inscrit en un cercle reduccionista. La intenció és enriquir i expandir els seus significats en totes les seves possibilitats, més enllà de la figura, el fet o la nomenclatura.

De forma transversal ens aproparem a les diferents èpoques, societats i cultures del passat però sense deixar de banda el nostre present com a element actiu a nivell material i immaterial. I aquest és l’objectiu principal; que la nostra societat sigui conscient de la transversalitat del seu Patrimoni i com aquest es treballa, estudia i dinamitza per a la seua posada en valor. De com la seva gestió es converteix en una eina dinamitzadora i d’implicació de la societat civil. Patrimoni com a font de ciència, coneixement i educació amb una funció no solament socio-cultural. També de futur.

Projectes arqueològics de 1a categoria aportant dades claus per a entendre la societat pre-ibèrica. Ordres religioses fundant esglésies i convents explicats amb tot detall per apassionats historiadors locals. La Història i les anècdotes narrades de tu a tu per noves generacions de guies. Música a les esglésies del passat. Els nostres balls tradicionals des d’una perspectiva d’evolució històrica i musical en any de Quinquennals. De nou la música i la Banda com part dinàmica del nostre Patrimoni Immaterial més vigent. Fauna i alimentació post-paleolítica amb un ull posat en l‘experimentació gastronòmica…..

Ulldecona en constant moviment

Programació 2019