Turisme Ulldecona | La Passió d’Ulldecona 2019
16395
post-template-default,single,single-post,postid-16395,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

La Passió d’Ulldecona 2019

La Passió d’Ulldecona 2019

Ja queda menys per gaudir d’una de les “Passions” amb més trajectòria i renom del territori català. Enguany però, amb motiu del 65è aniversari ens trobarem amb un espectacle carregat de novetats i força canvis.

La direcció ha estat assumida per Jordi Príncep i Bienve Borràs amb un objectiu clar: adaptar el text de manera que el dramatisme i els punts més commovedors de l’obra es potenciïn de sentiment i realitat. A més, la Passió compta enguany amb una nova incorporació: Ignasi Reverter, l’encarregat de la música. El seu treball està relacionat amb la unió musical de l’escena amb el context històric i geogràfic que s’hi troba.

Pel que respecta al cartell que ha estat dissenyat per  Ramon Pedra, cal dir que aquest any representa la Mort i la Resurrecció, de la mà d’una fotografia que capta un dels moments més simbòlics i transcendents de l’obra.

Aquestes novetats però, no les trobem només en l’espectacle en sí, sinó també en la publicació d’un llibre d’agraïment a les persones que  amb el seu esforç i dedicació han fet possible les diferents representacions d’aquesta obra tant dintre com fora del teatre, any rera any.

A més, enguany també es podrà gaudir d’una reducció amb el preu de l’entrada anticipada que serà de 10€. I com ja ve sent habitual, des de l’Oficina de Turisme oferim dos paquets turístics que inclouen: una visita guiada a escollir entre diferents recursos turístics de la població, un tast d’oli, dinar a un dels restaurants col·laboradors i finalment la representació de la Passió. El preu oscil·la entre els 29 i els 40 euros.

La Passió d’Ulldecona visitarà aquest any  Reus, Alcazar de Nules i Tarragona. Les representacions a l’Orfeó ulldeconenc es realitzaran en català: els dies 25 i 31 de març a les 17h i en castellà, els dies 28 d’abril i 5 de maig a les 17h. La promoció de l’obra s’engegarà amb l’acte del Davallament a Esparraguera aquest mes de febrer.

+info http://www.passioulldecona.org/

No Comments

Post A Comment