FESTES, FIRES i JORNADES
15464
page-template-default,page,page-id-15464,bridge-core-2.1.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-20.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
FIRA DE SANT LLUC
FESTES MAJORS 2021

Programa d’actes

Festes Majors en honor a la Mare de déu de la Pietat, patrona d’Ulldecona. Enguany tindran lloc del 28 d’agost al 5 de setembre.

Recordem però que seran unes Festes diferents als altres anys degut a la pandèmia, tot i així, hi ha un programa molt complert i per a totes les edats. Us esperem!

SHOPPING NIGHT

Tot enllestit per gaudir d’una de les nits més màgiques de les Festes Majors, la nit de la Shopping&FoodNight. Tot i que enguany serà quelcom diferent degut a la pandèmia, segur que la gaudirem igual!

El comerç col·laborador ens obrirà les portes del seu establiment o sortirà al carrer (davant del seu local) i ens oferirà les diferents ofertes i/o degustacions preparades per a aquesta nova edició. A més, també podrem gaudir dels Restaurants Estrella Michelin; Les Moles i l’Antic Molí, situats a la Plaça Sales i Ferré i Passeig de l’Estació respectivament, així i com de la resta de Restaurants i Bars que ens estan preparan una rica i variada oferta gastronòmica.

A més, les compres i les consumicions tenen premi!!

  • Sorteig!!!Entre tots els clients/es que consumeixin un mínim de 15€ durant aquesta franja horària, als establiments participants, se sortejaran 15 vals de 100€ cadascun, a bescanviar als comerços i/o establiments del poble. El tiquet de la compra i/o consumició (on ha de constar el nom de l’establiment i escriure nom, cognoms i telèfon dels clients), s’haurà de dipositar a l’urna que hi haurà a l’Ajuntament (Oficina d’atenció a la ciutadania) de dimecres a divendres de 10 a 13h. Els sorteig tindrà lloc el dissabte 4 de setembre a les 12h. a l’Oficina de Turisme, a càrrec de les Pubilletes de les Festes Majors d’Ulldecona 2021.

I per amenitzar la vetllada comptarem amb les actuacions musicals de “Zeppelin Rock Tour”, la “Urban Street band”, “The White Night Xperience” i “Tokintash”.

I atenció! Concurs a Instagram d’històries divertides! 

Bases:

1.-Seguir a @turismeulldecona

2.-Les històries han de fer referència a les compres/consumicions que es faiguen als establiments col·laboradors i han de ser lo més divertides possible!

3.-Tindran validesa les publicades del 31 d’agost a les 20h. al 1 de setembre a les 14h.

4.- Posar el hashtag #shoppingulldecona21 i etiquetar a @turismeulldecona

5.- S’escolliran les 4 més divertides i farem un post a les xarxes socials de Turisme Ulldecona i sereu vosaltres qui escollerieu la que més us agrada, tindreu de temps fins a al diumenge 5 de setembre. I dimarts 7 se’n publicarà el guanydor/a.

6.-El premi serà un val de 150€ a bescanviar al comerç local. Sort!

FESTES MAJORS DELS BARRIS

ELS VALENTINS

Ja tenim aquí una de les Festes Majors més esperades de l’any, les dels Valentins!  Festes en honor al seu Patró, Sant Antoni (13 de juny). Ball, bous i activitats diverses ens esperen. Tot seguit us detallem la programació, us esperem!

EL CASTELL

Festes en honor al Patró Sant Joaquim. (26 de juliol). Bous, ball… Les properes Festes Majors seran de l’1 al 3 d0agost de 2014.


SANT JOAN DEL PAS

Festes Majors en honor al patró, Sant Joan Baptista (24 de juny).Programa aquí!


EL CASTELL

Festes en honor al Patró Sant Joaquim. (26 de juliol). Bous, ball… Les properes Festes Majors seran de l’1 al 3 d0agost de 2014.


SANT JOAN DEL PAS

Festes Majors en honor al patró, Sant Joan Baptista (24 de juny).Programa aquí!


LES VENTALLES

Festes en honor a Sant Joan Baptista, patró de Les Ventalles (24 de juny).  Ball, sopars populars, jocs…
Programa aquí!


LA MILIANA

Festes en honor al Patró Sant Joaquim (26 de juliol).  Les Festes Majors es solen prolongar al llarg de diversos caps de setmana.  Ball, sopars populars, festes per als més petits, cuines del món…

ULLDECONA VA DE TAPES

JORNADES MUSICALS A L'ERMITA DE LA PIETAT

15es JORNADES MUSICALS A L’ERMITA DE LA PIETAT

L’event musical més cool de la Galàxia! Una explosió d’amor, color i incommensurable plaer mitjançant les músiques i els sons del Món. L’any 2005 un científic boig i una colla d’il·luminats va decidir que el Món era massa uniforme i avorrit. Els seus coneixements alquímics els van portar a sacsejar les convencions socials i espirituals.
Pòsimes, extractes rupestres, molècules i ADN marcià. Un so, una vibració, un color….una melodia que ho mogués tot.  Destil·lacions del so de l’Univers….fins a aconseguir LA FORMULA PERFECTA!!!

LA PASSIÓ D'ULLDECONA

Tot a punt per a gaudir d’una nova edició de La Passió d’Ulldecona. Més de 500 anys d’història i més de mig segle de representacions ininterrompudes avalen una de les Passions més reconegudes de Catalunya.
PLACA DE PLATA AL MÈRIT TURÍSTIC
DIPLOMA TURÍSTIC DE CATALUNYA 1994
OBRA DECLARADA D’INTERÈS TURÍSTIC NACIONAL
PATRIMONI CULTURAL IMMATERIAL DE CATALUNYA i ANDORRA

Més informació al Patronat de La Passió d’Ulldecona

Des de Turisme Ulldecona continuem ofertant com ja ve sent habitual, uns  Paquets  Turístics que us passem a detallar a continuació tot i esperant que sigue del vostre interès.