EXPOSICIÓ AL PIS SUPERIOR DE TURISME
16785
post-template-default,single,single-post,postid-16785,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

EXPOSICIÓ AL PIS SUPERIOR DE TURISME

I durant aquest dies de Festes al pis superior de l’Oficina de Turisme hi haurà 4 exposicions impressionants dutes a terme per persones molt especials.
➡️De la mà de Marc Prades, fotògraf de renom dintre i fora del nostre territori, ens submergirem a l’hinduisme en una mostra de fotografia que de segur no ens deixarà indiferents, ell com ningú altre, sap captar “el moment”.
https://marc-prades.com
➡️L’ulldeconenc Josep Redó, dissenyador gràfic i guanyador del logotip de les Festes Quinquennals d’enguany, ens ha preparat una expo molt ineressant. Va preguntar a Instagram el significat de les Quinquennals en una sola paraula, a partir d’aquí, n’ha fet una representació gràfica, us sorprendrà!
➡️La Conxa Ferré i la Mercè Barberà d’Alcanar, ens han preparat una mostra de ceràmica, espectacular i una de pintura, fascinant que s’anomena “Fòssils: ceràmica, aquarel·les i tinta xina”. Simplement s’ha de vore, de 10!