VISITES GUIADES
15353
page-template-default,page,page-id-15353,bridge-core-2.1.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-20.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

VISITAR EL CONJUNT RUPESTRE


El Conjunt Rupestre de la serra de Godall conforma el més complex i ben conservat exemple d’Art Llevantí català. Les seves escenes amb estil narratiu, com la impressionant “La Llegenda més antiga de Catalunya”, ens apropen a la societat, la cultura i els rituals de les primeres societats post-paleolítiques. Formen part de la declaració de l’Art Llevantí com a Patrimoni Mundial.

+ INFO

HORARI VISITES GUIADES Abric 1 i 4

– De dimarts a divendres a les 10 i a les 12h.
– Dissabtes a les  10, 12 i 16h.
– Diumenges i festius a les 10h. i a les 12h.

IDIOMES
En Català a les 12 i 16h.
En Castellà a les 10h.
En Francès prèvia reserva.
En Anglès, divendres a les 10h., prèvia reserva.

NB: Es surt des dels baixos de l’Ermita de la Pietat, a 4km d’Ulldecona direcció Tortosa.

PREU: 10€/pax
Consultar alters tarifes especials.

Seguint el protocol del Còvid-19 haurem de portar la mascareta. I degut a la pandèmia es recomana reservar la visita en antelació ja que els grups són força restringits, 653 937 204 / 619 770 869

VISITAR EL CASTELL MEDIEVAL


El Castell Medieval d’Ulldecona, Bé Cultural d’Interés Nacional, és el símbol identitari del municipi per excel·lència. La seva situació estratègica permetia el control de les rutes interiors i representava el límit entre els regnes cristians i musulmans. Les seves restes arqueològiques ens permeten contemplar l’evolució històrica que va des de el s. VIII aC fins el s. XVI dC. Destacant, la Torre Rodona, l’Església de Santa Maria dels Àngels, la Torre de l’Homenatge… entre altres vestigis.

+ INFO

HORARI VISITES GUIADES
Prèvia reserva online, dissabte a les 10h. dins del Paquet de la Ulldecona Cultural. Preu 10€/pax. Es surt des de l’Oficina de Turisme.

Idioma: Si desitja un idioma en concret (català, castellà, anglès, francès, alemany) tindrà que dir-ho quan faigue la reserva, en cas contrari, el guia adaptarà l’idioma al grup.

També es pot visitar en un servei a la carta, és a dir, hora i dia a convenir. Preu 35€ guia +5€/pax a partir de 10 anys.

PONT PURÍSSIMA
Dilluns 7 i Dimarts 8 de desembre  a les 10h.

VISITAR LES OLIVERES MIL·LENÀRIES


Una forma diferent d’apropar-te a aquestes veritables escultures vives que conformen un dels paisatges culturals/naturals mil·lenaris més singulars de tota la mediterrània. Visita 35 exemplars en 1 hora entre elles la impressionant Farga 1, plantada l’any 314 dC. Deixa’t seduir per les formes, colors, aromes i sabors de la tradició mil·lenària.

+ INFO

HORARI VISITES GUIADES

NB: Prèvia Reserva online

  • dissabte a les 12h. dins del Paquet de la Ulldecona Cultural. Preu 10€/pax. Es surt des de l’Oficina de Turisme o pàrquing del Castell (es sap el mateix dia).
  • els dimecres i divendres a les 12h. Preu 15€/pax. Es surt des de l’Oficina de Turisme.
  • servei a la carta, és a dir, hora i dia a convenir (menys diumenges). Preu 35€ guia +5€/pax (mínim 60€). Es surt des de l’Oficina de Turisme.
  • OLEO-TURISME AMB ESTRELLA Producte pioner al nostre país que fusiona el Món de les Oliveres Mil·lenàries, – un dels paisatges culturals i naturals més singulars de la Mediterránea – i la seva evolució històrica, junt amb l’Oli Mil·lenari certificat i l’alta gastronomia creativa dels dos restaurants locals amb distinció Estrella Michelin: Les Moles i L’Antic Molí.Què inclou? Explicació de les característiques d’elaboració d’un antic molí d’oli / Recorregut amb detall per la Via Augusta Romana / Visita completa de l’Arion; els dos arbres declarats monumentals per la Generalitat de Catalunya, en especial interés a la Farga I, l’olivera datada més antiga del món amb 1.704 anys  i explicació dels marges de pedra en sec i les seves construccions / Tast d’olis i exposició de productes elaborats amb aquest “or líquid” / Dinar a un dels restaurants amb Estrella Michelin.
    DIES DE L’ACTIVITAT: de dimarts a diumenges
    Hora: 11h.
    PReu: 15€ pax mínim 4. (el dinar es paga al Restaurant)

 

Idioma: Si desitja un idioma en concret (català, castellà, anglès, francès, alemany) tindrà que dir-ho quan faigue la reserva, en cas contrari, el guia adaptarà l’idioma al grup.VISITAR LA ULLDECONA CULTURAL - NOMÉS PRÈVIA RESERVA ONLINE-

 

NOVA OFERTA CULTURAL I NATURAL - ESTIU 2020Tarifa general: 13€/pax. Menors de 10 anys gratuït. De 10 a 16 anys 10€. NB: El Centre Històric també es pot visitar en dijous i divendres a les 18:30h al preu de 5€/pax.Tarifa general: 15€/pax. Menors de 10 anys gratuït. De 10 a 16 anys 10€.

Tarifa general: 13€/pax. Menors de 10 anys gratuït. De 10 a 16 anys 10€. NB: El Centre Històric també es pot visitar en dijous i divendres a les 18:30h al preu de 5€/pax.


Tarifa general: 11€/pax. Menors de 10 anys gratuït. De 10 a 16 anys 7€.