Els nostres restaurants amb estrella michelin la renoven un any més
18017
post-template-default,single,single-post,postid-18017,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-20.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Els nostres restaurants amb estrella michelin la renoven un any més

El Restaurant Les Moles i l’Antic Molí han revalidat la seva Estrella Michelín per 8è i 5è any consecutiu i respectivament. Tot un referent per al sector tant dintre com fora de les nostres fronteres, han sabut conjugar a la perfecció. la innovació, en la investigació, en lo millor producte de proximitat, la tenacitat, l’esforç d’un equip i la il·lusió i ganes de superació. Molt orgullosos de ser el segon municipi del Món que per nombre d’habitants tenim dos estrelles michelin. Contents i agraïts per la seva contribució en la promoció d’Ulldecona i del territori, si encara que heu gaudit de la seva cuina, aneu, és tota una experiència per als cinc sentits.

A més, aquest any estem de doble celebració ja que per primer com s’han presentat els premis Estrella Michelin Verda i el Restaurant l’Antic Molí n’ha obtingut una de les 21 obtingudes en tota Espanya i Portugal. Aquesta nova Estrella premia als Restaurants que fomenten la sostenibilitat i que són molt respetuosos amb el medi ambient. Enhorabona a Vicent Guimerà i tot el seu equip!