Turisme Ulldecona | Shopping&Food Night
15932
post-template-default,single,single-post,postid-15932,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Shopping&Food Night

Shopping&Food Night

Grandíssima participació a un dels actes més esperats de Festes Majors, la Shopping&Food Night, enguany amenitzada per la xaranga local BANDARRES i la TUNA FOLK de Tortosa.
A última hora de la nit, va tenir lloc el sorteig del menú Efímer per a dos pax. del Restaurant L’Antic Molí on l’afortunada fou Àngela Grau Vidal.  I el sorteig del menú Herència també per a dos pax del Restaurant Les Moles, on l’afortunat fou Javi Ballart Cid. Enhorabona a tots dos i als nostres Restaurants amb estrella per la seva col·laboració.

Divendres 31 a les 12h. farem entrega del premi a la foto amb més m’agrada de totes les etiquetades a instagram amb #SNUlldecona18. L’afortunat o afortunada obtindrà dues entrades a les Coves Meravelles de Benifallet i un passeig amb Llagut pel Riu Ebre.

 

No Comments

Post A Comment